Uitdaging helpt Stichting Present

MIDDENMEER – Matchgroeplid Justin de Weert van de Hollands Kroonse Uitdaging heeft Stichting Present geholpen met het oplossen van allerlei computerproblemen. 

Deze stichting beheert sinds kort het Boetje van Present, voorheen bekend onder de naam Het Arker Boetje. Door allerlei veranderingen was het een digitaal een beetje rommelig geworden. 

Daarom had Linda Biersteker de hulp ingeroepen van de Hollands Kroonse Uitdaging.

De vraag kon deze keer door het jongste matchgroeplid Justin zelf worden ingevuld. “Ik weet aardig wat van computers, dus toen de vraag via de Uitdaging bij mij in de mail verscheen, heb ik direct toegezegd dit wel te willen verzorgen”, vertelt Justin. 

Na een paar uur had Justin de klus geklaard. “Hier was ik zelf nooit uitgekomen. Ben heel blij met deze hulp”, vertelt Linda Biersteker. Als tegenprestatie zal ze ervoor zorgen dat er berichten in de mediakanalen van Present verschijnen. 

Hiermee wordt de bekendheid van de Hollands Kroonse Uitdaging vergroot en kunnen nog meer verenigingen en stichtingen geholpen worden.

Meer informatie over de Hollands Kroonse Uitdaging is te vinden op www.hollandskroonseuitdaging.nl (http://www.hollandskroonseuitdaging.nl).

Hollands Kroonse Uitdaging helpt Present Hollands Kroonse Uitdaging helpt Present