VZV verslaat Borhave nipt in Twente

BORNE - VZV moest in de uitwedstrijd tegen Borhave tot het uiterste gaan om de twee punten mee naar huis te kunnen nemen. De meiden uit ‘t Veld wonnen met 25-27.

Aanvankelijk zag het er naar uit dat het klasseverschil en de stand op de ranglijst voor de ploeg uit ‘t Veld geen probleem zou moeten zijn. 

Borhave stroopte na steeds op een achterstand te hebben gestaan, ruim in de tweede helft de mouwen nog eens op en begon zowaar aan een inhaalrace waar de equipe van Rolf Schulte het antwoord schuldig moest blijven.

De zeker lijkende voorsprong glipte VZV al meer uit handen en na een time out van VZV kwam Borhave weer helemaal terug in de wedstrijd en scoorde 3 minuten voor tijd zelfs de aansluitingstreffer 24-25.

Het favoriete team wankelde en leek zelfs het onderspit te moeten delven. Toen pakte Lotte Prak en Esma Staal de draad weer op en bezorgde hun team alsnog de overwinning.

VZV speelt zaterdag om 19.00 uur tegen DSVD uit Deurningen in ‘t Zijveld.

VZV Borne VZV Borne

Reacties
Reactie: (Theo Moras)
20-1-2020, 13:40
De aanvangstijd van de wedstrijd VZV zaterdagavond tegen DSVD is gewijzigd. De aanvangstijd is 20.00 uur i.p.v. 19.00 uur.