Seniorenpartij niet in werkgroep jongeren

SCHAGEN - De Seniorenpartij in Schagen komt niet in de werkgroep ‘Stimulering Politieke Participatie Jongeren’. 

De werkgroep werd maandagavond samengesteld tijdens de vergadering van het presidium, waarin alle fractievoorzitters zitten. Marga Mulder, die als raadslid voor de Seniorenpartij interesse had in deelname, werd uiteindelijk niet opgenomen in de werkgroep.

De werkgroep is de uitkomst van aangenomen motie van VVD, JESS en Senioren Partij in Schagen. 

De werkgroep zal activiteiten ontplooien met het doel jongeren te stimuleren om mee te doen in de politiek. Begin 2021 worden de activiteiten geëvalueerd. 

De volgende raads- of steunfractieleden nemen deel: Lars Dignum van JESS, Yvo de Nijs van de PvdA, Mo Ismael van GroenLinks, Ingo Kroon (VVD) en namens het CDA Puck de Nijs-Visser of Bram Broersen.

Lisa van Diepen, HBO stagiaire communicatie bij gemeente Schagen zal de werkgroep begeleiden als afstudeeropdracht.

(Foto: Joop Luten)

Motie met Marga Mulder Motie met Marga Mulder

Reacties
Reactie: (Peter)
9-11-2019, 10:09
Ik zou graag willen weten, waaròm de Seniorenpartij niet deelneemt. Is dat een eigen beslissing van de partij en zo ja waarom dus, of is de partij geweigerd door de andere deelnemende partijen en ook hier geld, waarom dan.

Reactie: (Marga Mulder - Kaij)
23-10-2019, 14:03
Wup,heb je ook gezien dat op Ingo na het allemaal hele jonge wuppen zijn. Ons motto de jongeren van nu zijn de ouderen van de toekomst blijft staan dus je kunt gerust op ons blijven stemmen.

Reactie: (Wup)
23-10-2019, 13:35
Mooi dan is stemmen op de seniorenpartij overbodig. Wist niet dat dat de ouderen niet meer mee tellen.