Welkoop ‘t Rijpje weer in top 3

SINT MAARTEN - Welkoop ’t Rijpje hoort ook dit jaar weer bij de Top 3 Welkoop winkels van Nederland.  

Elk jaar strijden de 152 Welkoop-winkels onderling om de beste Welkoop van Nederland te worden. Winkelervaringen van klanten zijn hierbij een belangrijke factor.

De competitie 

Ieder jaar organiseert de winkelketen de competitie. De strijd gaat vooral over hoe klantgericht de winkels zijn. “Onze winkels zijn continue bezig onze klant de beste service te geven”, zegt Casper Meijer, algemeen directeur Welkoop Retail. “Deze competitie laat zien hoe goed ze dat doen en daagt uit om nog net een stapje extra te zetten.”

Tijdens de voorrondes van de competitie werden alle winkels o.a. op klantvriendelijkheid, winkeluitstraling, winkelbeleving en de uitvoering van commerciële initiatieven beoordeeld.

Voor Welkoop ’t Rijpje eindigde die voorrondes met een plek in de Top-12 en dus in de finale. Op zaterdag 26 september werd Welkoop ‘t Rijpje uitgeroepen tot de nummer drie van de Winkelcompetitie 2019.

“De Winkelcompetitie winnen is een mooie beloning voor wat we doen. Het laat zien dat klanten blij met ons zijn en daar doen we het voor. We zijn dan ook ongelofelijk trots op dit mooie resultaat”, zegt een stralende Bart Pronk eigenaar van Welkoop ’t Rijpje.

Welkoop Teamuitje Welkoop Teamuitje