Vechtersbaas op terras Rumors (Update)

SCHAGEN - Een man is zondagavond aangehouden na een vechtpartij op het terras van Rumors op de Markt in Schagen. 

De man hoorde bij een groep van 5 personen die op het terras zaten, waaronder een jongere vrouw. Toen ze drank bestelden kon de vrouw geen legitimatie laten zien waarop ze geen alcoholhoudende drank kreeg. 

Amir Awad van Rumors heeft de gasten uitgelegd dat hij in overtreding is als hij toch drank zou schenken voor de jonge dame. Hij ging daarna de zaak weer in. 

Toen later een van de serveersters door de gasten werd uitgescholden was voor Awad de maat vol. Hij verzocht de gasten te vertrekken. 

Een man uit de groep pikte dat niet en begonnen te slaan. Een andere gast, die de ruzie wilde sussen, kreeg een kopstoot en liep een wond op aan zijn oog. 

De man is door de politie meegenomen naar het bureau. Tegen hem is aangifte gedaan. Volgens Awad gaat het niet om inwoners van Schagen maar om toeristen die elders op een camping staan.

Ambulance en politie algemeen Ambulance en politie algemeen

Reacties
Reactie: (Laura)
27-7-2019, 08:12
We zien de stad veranderen (niet ten goede) en kennelijk vindt u dit soort dingen acceptabel als een campingbaas er beter van wordt.

Reactie: (Peter M)
26-7-2019, 18:17
Laura prettige vacantie hopelijk zonder veel toeristen voor u, je kan er allergisch van zijn.

Reactie: (Laura)
26-7-2019, 08:58
Het gemoedelijke raken wij zo kwijt. Het wordt te druk en net als in andere steden krijgen wij nu ook te maken met de uitwassen van toerisme. Bovendien heeft de horecaman de pech dat de regels steeds strenger worden. Aan veel drukte in de stad hebben wij niets. In het artikel staat dat het ook in dit geval om toeristen gaat.

Reactie: (Peter M)
25-7-2019, 17:51
Laura heeft het niet zo op de vele toeristen die onze kuststrook en het marktplein in Schagen bezoeken en helaas er zit in elke bevolkingsgroep wel lieden tussen het het niet zo nauw nemen, helaas dus ook Schagenaars.

Reactie: (Mmmm)
25-7-2019, 14:41
Gelukkig zijn de meeste toeristen wel normaal en conclusies trekken zonder er zelf bij te zijn geweest is sowieso nooit slim....

Reactie: (Laura)
25-7-2019, 09:17
Nee Peter M, deze heren kwamen niet uit Polen. Kennelijk heeft u het niet zo op Polen. Deze schreeuwlelijkerds waren toeristen uit een Zuid Europees land. Het soort toeristen die men in andere steden niet meer wil hebben vanwege misdragingen. omdat ze denken dat in ons land alles mag.

Reactie: (Peter M)
24-7-2019, 18:03
Laura de mensen die jij bedoelt zijn seizoen arbeiders uit Polen of andere landen uit die regio dus duidelijk geen toeristen. Je moet je wel aan de feiten houden Laura, en die ASO die op het terras voor heibel zorgde was volgens mij ook geen toerist, volgens mij heb jij het niet zo op de toeristen die mooi Schagen bezoeken ???

Reactie: (Laura)
24-7-2019, 06:55
Het geeft veel mensen een onveilig gevoel als er geknokt wordt op een terras of als een stel Zuid Europese toeristen schreeuwen in de supermarkt. Zulke toeristen willen andere steden kwijt en deze gasten lijken nu deze kant op te komen.

Reactie: (Peter M)
23-7-2019, 17:27
Laura diversiteit betekend verscheidenheid binnen een samenleving met of zonder toeristen. En de de toeristen uit Amserdam zijn te verwaarlozen, kijk wat er aan de kust aan toeristen zijn hoofdzakelijk Duitsers.

Reactie: (Laura)
23-7-2019, 08:02
Haha, sinds wanneer bent u voor dat woord met een d? Nee, wij krijgen gewoon de toeristen die A`dam niet meer wil hebben.

Reactie: (Peter. M)
22-7-2019, 19:06
Laura wie zegt dat deze aso's toeristen waren, persoonlijk ben ik blij met de toeristen waar ik totaal geen last van heb en ze brengen ook nog diversiteit in Schagen en niet te vergeten Euro's.

Reactie: (Laura)
22-7-2019, 09:28
Laatst liepen een paar toeristen te schreeuwen in een supermarkt. Dit soort toeristen kunnen wij missen als kiespijn. Stop met het stimuleren van het toerisme en zorg ervoor dat het gezellig blijft in Schagen. Het gaat nu de verkeerde kant op.