Bloeiend Zijpe maakt programma bekend

‘T ZAND - Bloeiend Zijpe is al weer enige tijd uit de winterslaap en dinsdagavond werd in BolleNoord in ‘t Zand het programma voor de 14e editie bekend gemaakt. Het thema is ‘De wereld om de tulp`. 

Voorzitter Monique Alberts en PR vrouw Marion Verwindt vertelden wat er allemaal al is gedaan en hoe het programma eruit gaat zien.

Vooralsnog wordt de Fietstocht gehouden op zondag 28 april, de Tulpencross op zaterdag 4 mei en de Wandeltocht op zondag 5 mei. De definitieve datum voor deze evenementen wordt in verband met de bloei van de bloembollen op 5 april bekend gemaakt.

Verder wordt op 19 april en 3 mei een schrijfworkshop gegeven, op 20 april een schilderworkshop en op 20 en 27 april en 4 mei een fotoworkshop.

Bij BolleNoord aan de Groteweg 9 in ‘t Zand is van 5 april tot en met 5 mei van 11.30 - 17.00 een kunstexpositie te bewonderen. Meer informatie is te vinden op www.bloeiendzijpe.nl .

(Foto’s: Kitty Mertz)

Bloeiend Zijpe BolleNoord 't Zand 01 voorzitter Monique Alberts Bloeiend Zijpe BolleNoord 't Zand 01 voorzitter Monique Alberts
Bloeiend Zijpe BolleNoord 't Zand 02 Marion Verwindt Bloeiend Zijpe BolleNoord 't Zand 02 Marion Verwindt