Geweldige première ‘Bruiloft!’ OZOS (video)

SCHAGEN - Zondagmiddag speelde toneelvereniging OZOS onder regie van Jos Salari een geweldige première van het stuk ‘Bruiloft!‘.

Het publiek dat als bruiloftsgasten fungeerde kreeg bij binnenkomst in het theater een kaart waarop zij een wens voor het bruidspaar kon schrijven en een corsage zoals gebruikelijk bij een bruiloft.

Zo wilde het kersverse bruidspaar het ook, er moest feest worden gevierd wat resulteerde in een geweldig leuke middag. De muzikale ondersteuning, want er werd veel gezongen, werd verzorgd door Willem van de Sande op piano en Johan Kloos op gitaar.

Verder werd meegewerkt door Balletschool Schagen en Muziekvereniging Onder Ons. Al met al een voorstelling die je niet mag missen.

Aan het eind van de voorstelling kreeg Henk Kok, die de Westfriese opa van de bruidegom speelt, uit handen van Gijs van der Poel een onderscheiding met oorkonde omdat hij 40 jaar toneel speelt bij OZOS.

Een fotoreportage is te zien in ons fotoalbum (https://www.schagenfm.nl/ph-28464-3-38063/foto/ozos_premiere_bruiloft_scagon_theater_schagen_2019.html?) en een video (https://www.youtube.com/watch?v=rZrR4O1kHjU) is maandag te zien op Schagen TV.

Foto’s: Kitty Mertz)

 

OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 01 OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 01
OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 06 OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 06
OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 10 OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 10
OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 13 OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 13
OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 16 OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 16
OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 19 OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 19
OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 23 OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 23
OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 24 onderscheiding Henk Kok 40 jaar toneel OZOS Bruiloft Scagon Theater Schagen 24 onderscheiding Henk Kok 40 jaar toneel