Finale opening Geluksplekken bij oude Ursula Warmenhuizen

Finale opening Geluksplekken bij oude Ursula Warmenhuizen

Vrijdagmiddag 22 maart opent wethouder Hans Heddes de laatste 7 Geluksplekken in gemeente Schagen. Geluksexpert Leo Bormans vertelt tijdens de opening hoe en waarom de Geluksplekken zijn gekozen. De opening vindt plaats bij de Oude Ursulakerk in Warmenhuizen. De Warmenhuizer Dorpsstraat is een van de Geluksplekken.

De opening vindt plaats in de ‘Dutch Happiness Week’. Dit is een themaweek, rondom 20 maart, de datum die de Verenigde Naties hebben uitgeroepen tot ‘Internationale Dag van het Geluk’. In deze week willen steden als Eindhoven, Tilburg en Schagen de kennis over geluk vergroten en geluk bevorderen. Gelukkige mensen zijn actiever, creatiever, minder vatbaar voor ziektes, energierijker en doen meer mee in de samenleving. Geluk is van belang op sociaal en economisch gebied. Een Geluksplek helpt de bezoeker mee om aan de hand van tips te werken aan het eigen geluk en dat van anderen. De tips zijn geschreven door geluksexpert Leo Bormans.

De gemeente nodigt belangstellenden van harte uit om bij deze finale opening aanwezig zijn. Leo Bormans toont de laatste Geluksplekken en geeft toelichting bij de beelden.

Het programma is als volgt:

14.45 – 15.15    Inloop

15.15 - 15.30    Toelichting op Geluksplekken door wethouder Hans Heddes

15.30 – 16.00    Bekendmaking laatste 9 Geluksplekken door Leo Bormans

16.00 – 16.30    Afsluiting en informele nabespreking (met hapje en drankje)

Met de laatste zeven erbij hebben de dorpen en stad van gemeente Schagen in totaal 24 Geluksplekken.  De eerste zeventien waren eerder al gekozen en van die borden zijn 16 geplaatst. De borden van de overige plekken worden zo snel mogelijk geplaatst.

Ursulakerk_Warmenhuizen Ursulakerk_Warmenhuizen