Enquête naar verhuisbewegingen en verhuisredenen

Inwoners die vorig jaar zijn verhuisd naar of binnen gemeente Schagen, kunnen meedoen aan een onderzoek. Daarmee maken zij kans op een eigentijdse woonaccessoire.

Gemeente Schagen laat een onderzoek uitvoeren naar de verhuisbewegingen en verhuisredenen van haar inwoners. Wethouder Beemsterboer: “We willen graag antwoord op vragen zoals: Wie komen er in de gemeente wonen? Naar welke kern zijn ze verhuisd? Waarom zijn ze naar die kern verhuisd? En heeft dit te maken met het woningaanbod en de woonomgeving?” Hier kan de gemeente van leren voor het toekomstig woningbouwbeleid.

De enquête is bestemd voor inwoners die recent verhuisd zijn naar of binnen de dorpen en stad van gemeente Schagen. Bent u recent verhuisd, of kent u iemand die dat heeft meegemaakt, dan vraagt de gemeente u om www.schagen.nl (http://www.schagen.nl)te bezoeken. Hierop staat de digitale verwijzing naar de vragenlijst. Ook kan via een QR code naar de vragen worden gegaan met smartphone of tablet. Het invullen van de vragenlijst is binnen 10 minuten gedaan en kan tot 24 februari 2019.

Deelnemers aan de enquête maken kans op een eigentijdse woonaccessoire (t.w.v. € 90,-) die onder de deelnemers wordt verloot.

Huis (Gemeente Schagen) Huis (Gemeente Schagen)