Inwoners HK zijn gematigd tevreden

KOLHORN - Inwoners van de gemeente Hollands Kroon zijn tevreden over hun eigen woonbuurt maar kritisch over dienstverlening. Dit blijkt uit de resultaten van de burgerpeiling die afgelopen maart gehouden is.

Aan dit onderzoek hebben 716 inwoners meegedaan. Ook komt uit het onderzoek naar voren dat inwoners over het algemeen tevreden zijn over hun eigen gezondheid en dat mensen in de buurt prettig met elkaar omgaan.

Uit de enquête blijkt verder dat de gemeente op het gebied van haar dienstverlening weliswaar voldoende scoort, maar dat in vergelijking met andere gemeenten nog verbeteringen nodig zijn.

Op stellingen over de relatie inwoner en gemeente en over het onderhoud van de buitenruimte heeft Hollands Kroon gemiddeld een lagere score ontvangen dan de 64 andere gemeenten die dit onderzoek in de afgelopen drie jaar hebben laten uitvoeren.

Hollands Kroon logo Hollands Kroon logo

Reacties
Reactie: (A Singer)
13-8-2018, 21:20
Ik ben niet zo tevreden met mijn omgeving.De tuin op de hoek bij de horn in kolhorn is een ravage huis staat leeg vanaf eind mei en nog niets gedaan.Zit er de hele dag tegenaan te kijken.Ben er niet blij mee.

Reactie: (Mat)
13-8-2018, 08:51
716 van 47535? Dat is 1,5%! Hoe betrouwbaar is zo'n onderzoek?